Archiv článků

Výpůjční doba během letních prázdnin

Výpůjční doba během letních prázdnin zůstává nezměněna. Delší uzavření knihovny není v plánu, kratší uzavírky v rozsahu několika dní až jednoho týdne budou včas oznámeny. Sledujte náš web a fb.
Celý článek

Obnovení provozu knihovny od 27.4.2020

Aktuální informace k otevření knihovny Milí čtenáři, na základě rozhodnutí vlády bude knihovna otevřena již od pondělí 27. 4. 2020, a to od 13.00 hod. Dále knihovna poběží již ve své původní výpůjční době. Knihovna bude prozatím sloužit pouze k půjčování a vracení knih, případně...
Celý článek

Uzavření knihovny

Na základě usnesení Vlády ze dne 12.3.2020 je Městská knihovna v Modřicích do odvolání uzavřena. Doba uzavření knihovny se nebude započítávat do výpůjční doby. Uzavření knihovny bude trvat až do odvolání opatření. Současně s tím se ruší i všechny naplánované akce knihovny.
Celý článek

Noc s Andersenem

27. března 2020 proběhne v naší knihovně již třetí noc s Andersenem. Přihlásit se mohou mladší školní děti ve věku od šesti do deseti let. Těšíme se!
Celý článek

Vánoční "Dudekšou"

V prosinci k nám jako každoročně zavítal pan ilustrátor Adolf Dudek, tentokrát s vánočním pásmem pro naši školní družinu. 
Celý článek

Přednáška Střední Amerika

I v roce 2020 se můžete těšit na další z cyklu přednášek manželů Márových. Letošní rok bude ve znamení Střední Ameriky. 15. dubna si budeme povídat o Panamě a Kostarice, 18. listopadu potom navážeme další přednáškou této lokality.
Celý článek