Archiv článků

Uzavření knihovny

Na základě usnesení Vlády ze dne 12.3.2020 je Městská knihovna v Modřicích do odvolání uzavřena. Doba uzavření knihovny se nebude započítávat do výpůjční doby. Uzavření knihovny bude trvat až do odvolání opatření. Současně s tím se ruší i všechny naplánované akce knihovny.
Celý článek

Noc s Andersenem

27. března 2020 proběhne v naší knihovně již třetí noc s Andersenem. Přihlásit se mohou mladší školní děti ve věku od šesti do deseti let. Těšíme se!
Celý článek

Vánoční "Dudekšou"

V prosinci k nám jako každoročně zavítal pan ilustrátor Adolf Dudek, tentokrát s vánočním pásmem pro naši školní družinu. 
Celý článek

Přednáška Střední Amerika

I v roce 2020 se můžete těšit na další z cyklu přednášek manželů Márových. Letošní rok bude ve znamení Střední Ameriky. 15. dubna si budeme povídat o Panamě a Kostarice, 18. listopadu potom navážeme další přednáškou této lokality.
Celý článek

Cestovatelská přednáška Kanada a USA

5. února 2020 se můžete těšit na další cestovatelskou přednášku manželů Márových. Tentokrát si budeme povídat o Kanadě a USA. Přednáška se uskuteční v zasedací místnosti Městského úřadu v 17.00. Prednaska-Kanada-USA (2).doc (352768)
Celý článek